Online Finance World

BESTE BANKEN IN DUITSLAND

Welkom bij Online Finance World. Als u op zoek bent naar de beste en hoogst beoordeelde Duitse banken op het internet bent u hier aan het juiste adres. Op Online Finance World hebben we onderzoek gedaan en informatie verzameld over de meest gerenommeerde en populaire online Duitse banken. Die beschikbaar zijn voor u om vandaag nog een rekening te openen!

De wettelijke voorschriften verschillen per land, dus zorg ervoor dat u alle disclaimers en algemene voorwaarden op elke website leest voordat u een rekening aanvraagt.


Beste Banken in Duitsland


Reputatie Gereedschap Vergoedingen Algemeen
Comdirect ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
1822direkt ★★★★☆ ★★★★★ ★★★★☆ ★★★★☆ Nu Lid Worden
Bekijk alle voorwaarden en condities.
Commerzbank ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
ING Bank ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
N26 ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
DKB ★★★★★ ★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
Postbank ★★★★★ ★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.
Deutschebank ★★★★☆ ★★★★★ ★★★☆☆ ★★★★☆ Nu Lid Worden
Controleer alle voorwaarden en condities.


Wij hebben de beste banken in Duitsland op het internet geselecteerd en elk onderzocht op basis van de belangrijkste criteria waar mensen naar op zoek zijn.

Iedereen bankiert net een beetje anders. Er spelen verschillende factoren mee die voor de ene gebruiker belangrijk zijn, maar voor de andere minder belangrijk zijn. Zorg er daarom voor dat u precies weet wat uw verwachtingen en beperkingen zijn voordat u een platform gaat gebruiken. Het ene platform kan namelijk beter zijn voor zakelijk gebruik dan voor particulier gebruik, of voordeliger voor expats en mensen die vaak internationaal bankieren.

Neem de tijd om de criteria te onderzoeken die voor u van toepassing zijn, en kom terug voor onze volledige beoordelingen voor elke bank en regelmatige informatie-updates.

Bankrekeningen
Ing Postbank Commerzbank Deutsche Bank Comdirect
Controleren/Actueel
Sparen
Zakelijk
Studenten
Kind
Gezamenlijk

Betaal/Kredietkaarten
Ing Postbank Commerzbank Deutsche Bank Comdirect
Mastercard
Visa
Debet
Speciaal

WORD OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN NIEUWE BEOORDELINGEN EN UPDATES

Schrijf je nu in om updates te ontvangen over wanneer wij nieuwe effectenmakelaars, banken en andere financiële platforms beoordelen.

Wij zullen u niet spammen en wij zullen uw e-mailadres niet delen met derden of andere websites. U zult alleen op de hoogte worden gebracht van mogelijke introductieaanbiedingen van onze bestaande lijst, van financiële instellingen, of van nieuwe instellingen die interessant zijn op de online markt.

Wij zijn geen financieel adviesbureau. Er wordt via dit contactformulier geen beleggingsadvies gegeven.

* geeft een verplicht veld aan.

ONLINE FINANCE WORLD GEBRUIKERSADVIEZEN

Wij toetsen elke online financieringswebsite zorgvuldig aan strenge normen en vergelijken ze aan de hand van een breed scala aan criteria. Hoewel elke onderneming altijd een iets andere reeks voor- en nadelen aan hun platform zal hebben, zijn de beoordelingen gebaseerd op algemene prestaties, betrouwbaarheid, gegeven bonussen, en andere factoren die gewoonlijk bij alle financiële instellingen worden aangetroffen of nagestreefd.

Online Finance World hielp me precies het juiste platform te kiezen dat het beste bij me paste. Als beginner was dat beetje extra hulp en informatie om aan de slag te gaan dichterbij dan ik dacht.

- Karen L. New York, NY

Een uitstekende service en het kwam precies op het juiste moment. Na verschillende mislukte pogingen bij een vorige onbekende bank, was dit wat ik nodig had. Bedankt Online Finance World!

- James B. Richmond VA

Het kiezen van het juiste platform waar ik voor lange tijd bij zal blijven, maakte me nerveus. En met zo weinig goede vergelijkingssites voor Duitse banken, dacht ik dat ik nooit zou beslissen... totdat ik op Online Finance World stuitte.

- Angela K. Parijs, Frankrijk