Online Finance World


Degiro Overzicht

Degiro

Degiro Broker Overzicht

Degiro Office HeadquartersDEGIRO, een Nederlandse discount broker werd opgericht in 2008 en lanceerde in 2013 zijn online brokerage in Nederland. Het is in particuliere handen en wordt gereguleerd door diverse financiële autoriteiten van topniveau, namelijk de Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin), en is tevens geregistreerd bij de FCA. Zij is ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Amsterdam. DEGIRO bedient meer dan 450.000 klanten en is na de introductie in Nederland nu actief in 18 Europese landen. Via een eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar platform biedt DEGIRO een voordelige en uitgebreide dienst op het gebied van aandelentransacties om klanten financieel sterker te maken. Hun diensten helpen de gebruikers om vele wereldwijde beurzen te bereiken op elk moment en plaats. DEGIRO heeft tot nu toe in totaal 66 prijzen gewonnen, wat voor zichzelf spreekt op het gebied van geloofwaardigheid en positie in de effectenmakelaarsbranche.

Investeringsaanbiedingen

DEGIRO biedt haar klanten een breed scala aan beleggingen, waaronder aandelen, fondsen, obligaties en gilts, opties, ETF's en futures. Deze firma geeft u toegang tot 30 beurzen en meer dan 5.000 ETF's (die bekend staan als 'trackers' en erg lijken op indexfondsen). Het assortiment opties omvat keuzes in de grootste internationale markten, evenals verschillende kleinere Europese beurzen. U kunt handelen in bijna alle beursgenoteerde ondernemingen, er worden 64 fondsen aangeboden en ongeveer 650 obligaties. Bovendien, als we het over opties en futures hebben, zijn er respectievelijk 12 en 14 keuzemogelijkheden, en daaruit hebben gebruikers toegang tot verschillende Europese en Amerikaanse opties en futures markten.

Platforms

DEGIRO biedt twee manieren waarop de aspirant-investeerder gebruik kan maken van hun diensten. Ten eerste is er de mobiele applicatie en ten tweede het webgebaseerde handelsplatform. Het webgebaseerde platform biedt de belegger meerdere hulpmiddelen. Een van deze functies is charting. De website biedt ook toegang tot 13 technische indicatoren, negen tekeninstrumenten en meerdere grafiektypes en weergaven. De mobiele app is ongecompliceerd en efficiënt, en stelt de belegger in staat om onmiddellijk transacties te plaatsen en in real time waarschuwingen en notificaties te ontvangen.

Rekeningtypes

DEGIRO biedt meerdere keuzes als het gaat om accounts, zoals de Bewaarneming, Basis, Actief, Handelaar en Daghandelaar accounts. De Bewaarrekening heeft ongekend lage kosten, maakt handel in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF's mogelijk. Het komt met gratis real-time prijsaanbiedingen op de laatste Euronext beurzen samen met de handel leveraged producten en warrants. De Basic rekening heeft bijna dezelfde kenmerken als de Custody rekening, maar Basic gebruikers kunnen geen short aandelen kopen of op marge kopen. De Active-rekening heeft een combinatie van alle kenmerken van de Custody- en Basic-rekeningen, maar met een extra mogelijkheid om tot 50% van de beschikbare marges van een gebruiker te kopen, en de mogelijkheid om short te gaan. De Trader en Day Trader rekeningen hebben al deze kenmerken ook, maar in deze kunnen gebruikers tot 100% van hun beschikbare marge kopen. Met uitzondering van de Bewaarrekening kunnen op alle rekeningen gratis dividenden en coupons worden verwerkt. Een optie van een pensioenrekening is ook te zien op hun website. Via deze rekening kunnen beleggers voor hun aanvullend pensioen beleggen in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties of ETF's (trackers) van hun keuze.

Stortingsopties

Degiro staat verschillende stortingsopties toe zoals bankoverschrijving, SOFORT banking en Trustly, maar dit verschilt wel per land. Bovendien kunt u bij DEGIRO handelen in 9 basisvaluta's, waaronder CHF, DKK, GBP, CZK, NOK, SEK, EUR, PLN en HUF. In het Verenigd Koninkrijk zijn op dit moment alleen bankoverschrijvingen toegestaan. Bankoverschrijvingen kunnen 2-3 werkdagen duren, terwijl Trustly een onmiddellijke transactie mogelijk maakt die slechts 30 minuten duurt. Bankoverschrijvingen volgen gewoonlijk strikte regels en staan alleen overschrijvingen toe van bankrekeningen op uw eigen naam uit elk aanvaard land.

Honorarium en Commissie

Let op: Deze rubriek kan verouderde cijfers bevatten. Kijk op DEGIRO's website voor de huidige correcte tarieven en commissies.

Als er iets is waar DEGIRO zeker trots op is, dan zijn het wel hun tarieven. In vergelijking met andere bedrijven in deze sector heeft DEGIRO de laagste tarieven op de beleggingsmarkt. Zij rekenen geen commissie op het innen van dividenden of andere soorten kosten. De commissies op transacties van £1.500 zijn echter, Britse aandelen: £0.46, Amerikaanse aandelen: £1.92 en Duitse aandelen: £4.29. De vergoedingen voor handelsfondsen variëren van € 7,50 plus 0,10% voor beursgenoteerde beleggingsfondsen tot € 75,00 plus 0,10% voor niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen. Ze brengen geen servicekosten of inactiviteitsvergoeding in rekening, wat opnieuw een pluspunt is.

Waarom kiezen voor DEGIRO?

Voor beleggers die willen beleggen in de door hen gewenste aandelen, bij voorkeur tegen lagere kosten, is DEGIRO een van de beste opties die er zijn. Zij bieden verschillende handelsplatformen aan die gemakkelijk te navigeren zijn en de handelsinterface is geschikt voor zowel onervaren nieuwe handelaars als gevorderde beleggers. Bovendien is de beveiliging en veiligheid bij DEGIRO opmerkelijk hoog, en het beschermt uw handel volledig tegen hackers en fraude, en dit is natuurlijk precies wat handelaren nodig hebben wanneer ze grote sommen geld op het spel zetten. DEGIRO is een ideale plaats om te beleggen omdat het toegang biedt tot meer dan 50 wereldwijde beurzen en honderden paren in 30 landen, zoals Euronext, Frankfurt, London Stock Exchange en Toronto Stock Exchange. Een ander uniek verkoopargument van DEGIRO zijn de extreem lage kosten. Het is een herhalende functie die u zult vinden in al hun diensten. Voor elke transactie die zich voordoet, krijgen gebruikers de geschatte kosten te zien die ze geacht worden te betalen, en via hun website kunnen handelaren de prijzen vergelijken met behulp van de uitgebreide vergelijkingstabellen. DEGIRO is een effectenmakelaar die wordt geleverd vol met beleggingsinstrumenten en onderwijs en wat is er beter dan het hebben van beide gaan de hand bij de hand? DEGIRO biedt ook trading lessen aan haar publiek om onschatbare kennis te verwerven over hoe te investeren in de markt zonder kapitaal te verliezen. De handelscursussen behandelen ordertypes, financiële producten, prijsbepaling en meer. Bovendien leert u ook over diverse strategieën die u tijdens het handelen kunt implementeren.

Laatste gedachten

Als u een ambitieuze of ervaren belegger bent die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken platform zonder een groot bedrag aan kosten te moeten uitgeven, en de mogelijkheid om te handelen in verschillende activatypes, dan zijn er niet veel betere opties dan handelen met DEGIRO. Met een gebruiksvriendelijke, goed geïntegreerde website en mobiele applicatie is DEGIRO ideaal voor handelaren die onderweg verschillende transacties willen uitvoeren. De verschillende andere voordelen zijn onder meer de laagste commissies voor de aandelenhandel, een goed gereglementeerd en veilig platform, een snelle groei op elke markt, en een verscheidenheid aan nieuwe instrumenten die ideaal zijn voor het samenstellen van een effectenportefeuille op lange termijn. Dus, als u op zoek bent naar een bedrijf dat al deze kenmerken en eigenschappen biedt, dan is het missen van de kans om te handelen met DEGIRO zeker een verlies voor de succesvolle online handelaar.

Online Finance World Degiro Beoordeling:

★★★★★

Begin vandaag met handelen met Degiro!
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Controleer alle voorwaarden en condities.

WORD OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN NIEUWE BEOORDELINGEN EN UPDATES

Schrijf je nu in om updates te ontvangen over wanneer wij nieuwe effectenmakelaars, banken en andere financiële platforms beoordelen.

Wij zullen u niet spammen en wij zullen uw e-mailadres niet delen met derden of andere websites. U zult alleen op de hoogte worden gebracht van mogelijke introductieaanbiedingen van onze bestaande lijst, van financiële instellingen, of van nieuwe instellingen die interessant zijn op de online markt.

Wij zijn geen financieel adviesbureau. Er wordt via dit contactformulier geen beleggingsadvies gegeven.

* geeft een verplicht veld aan.

ONLINE FINANCE WORLD GEBRUIKERSADVIEZEN

Wij toetsen elke online financieringswebsite zorgvuldig aan strenge normen en vergelijken ze aan de hand van een breed scala aan criteria. Hoewel elke onderneming altijd een iets andere reeks voor- en nadelen aan hun platform zal hebben, zijn de beoordelingen gebaseerd op algemene prestaties, betrouwbaarheid, gegeven bonussen, en andere factoren die gewoonlijk bij alle financiële instellingen worden aangetroffen of nagestreefd.

Online Finance World hielp me precies het juiste platform te kiezen dat het beste bij me paste. Als beginner was dat beetje extra hulp en informatie om aan de slag te gaan dichterbij dan ik dacht.

- Karen L. New York, NY

Een uitstekende service en het kwam precies op het juiste moment. Na verschillende mislukte pogingen bij een vorige onbekende bank, was dit wat ik nodig had. Bedankt Online Finance World!

- James B. Richmond VA

Het kiezen van het juiste platform waar ik voor lange tijd bij zal blijven, maakte me nerveus. En met zo weinig goede vergelijkingssites voor Duitse banken, dacht ik dat ik nooit zou beslissen... totdat ik op Online Finance World stuitte.

- Angela K. Parijs, Frankrijk