Interactive Investor Overzicht

Interactive Investor

Interactive Investor Overzicht

Interactive Investor HeadquartersInteractive Investor is een bekroond compleet online beleggingsplatform. Het deed voor het eerst zijn intrede in deze industrie in het jaar 1995 en sindsdien heeft het de status bereikt van de op één na grootste effectenmakelaar van het Verenigd Koninkrijk. Het wordt gereguleerd door de FCA en bedient ongeveer 300.000 klanten wereldwijd. Deze makelaar is het meest geschikt voor die doe-het-zelf-investeerders die hun eigen investering zo goed mogelijk willen beheren. Via Interactive Investor maakt u uw eigen rekening aan en kiest u uw eigen beleggingskeuzes. Er zijn ruime hulpmiddelen beschikbaar op dit platform om te helpen bij de besluitvorming in het handelsproces. Interactive Investor heeft operationele kantoren in Leeds, Londen en Manchester. Het wordt ook wel een investeringsplatform met een vast bedrag genoemd, met £ 36 miljard aan activa onder hun controle. Dit platform is zeer veilig omdat het een lange staat van dienst heeft en onder toezicht staat van een vooraanstaande toezichthouder.

Type Belegging

Interactive Investor biedt meerdere beleggingsmogelijkheden, waaronder aandelen, fondsen, beleggingsfondsen, ETF's en geavanceerde beleggingsopties. Zij bieden de mogelijkheid om rechtstreeks te beleggen in meer dan 40.000 Britse, Amerikaanse en andere belangrijke internationale aandelen. Het aantal aangeboden beurzen bedraagt 17, terwijl het aantal aangeboden ETF's 1500 bedraagt. Er zijn meerdere hulpmiddelen, filters en kant-en-klare selecties die de belegger helpen om het juiste fonds te kiezen uit een totaal van 3.000. Beleggers kunnen ook beleggen in ongeveer 26 verschillende obligaties die gewoonlijk worden uitgegeven tegen £ 100 per stuk en £ 100 terugbetalen op hun aflossingsdatum samen met de tot die datum verdiende rente. Gebruikers kunnen kiezen uit een totaal van 1500 ETF's en via beleggingsfondsen beleggen gebruikers in obligaties, aandelen en vastgoed met vertrouwen dat op hun doel is afgestemd.

Soorten Rekeningen

De soorten rekeningen die door Interactive Investor worden aangeboden zijn handelsrekening, ISA, SIPP en Junior ISA. Door het openen van een handelsrekening, krijgt u meer dan 40.000 wereldwijde aandelen om uit te kiezen over 17 beurzen. U kunt ook uw FX-kosten verminderen door het bedrag in 9 verschillende valuta's te beheren. Hiermee kunt u uw portefeuille controleren en een goede controle houden via een mobiele app. De ISA-rekening is een belastingvrije spaarrekening. U kunt zelf beslissen waar en hoe u wilt beleggen. Gebruikers kunnen tot £20,000 per jaar beleggen in één ISA of meerdere grafiek-ISA's. Bovendien heeft Interactive Investor speciale rekeningen voor personen onder de 18 jaar, en die rekening heet Junior ISA. Het is een belastingefficiënte, langetermijnspaarrekening waar gebruikers tot £9.000 per jaar kunnen sparen zonder belasting te betalen over eventuele winsten. Ten slotte bieden zij een SIPP-rekening - een Self-Invested Personal Pension waarmee u uw pensioenplanning zelf in de hand hebt. Een traditioneel pensioen kan beperkte beleggingsmogelijkheden bieden, maar via een SIPP-rekening krijgen gebruikers de vrijheid om volledig hun eigen keuzes te maken. Er wordt ook een demorekening aangeboden waarmee u zonder risico kunt oefenen.

Handelsplatformen

Interactive Investor biedt twee manieren waarop beleggers de handen ineen kunnen slaan met het bedrijf. De eerste is de mobiele applicatie, terwijl de andere de webgebaseerde handelaar is. Het webgebaseerde platform biedt de investeerders meerdere tools. Een van deze kenmerken is grafieken. Hiermee biedt Interactive Investor de kale basis, maar genoeg om aan de slag te gaan. De grafieken komen rechtstreeks van Morningstar, dat bekend staat om zijn enorme aanbod aan fundamenteel onderzoek, maar niet om zijn technische analyse. De website biedt ook toegang tot 11 technische indicatoren. De mobiele app is eenvoudig en efficiënt en stelt de belegger in staat transacties te plaatsen, toegang te krijgen tot controlelijsten, grafieken over verschillende tijdframes te bekijken en de laatste nieuwsartikelen te lezen zodra ze worden gepubliceerd.

Kosten

De kosten die aan Interactive Investors zijn verbonden, zijn afhankelijk van de service waarvoor gebruikers kiezen. Het beleggersplan kost £9.99 per maand; £7.99 per transactie, terwijl het fondsenplan £13.99 per maand kost; £3.99 per fondsentransactie, £7.99 per aandelentransactie. Het derde serviceplan heet Super Investor en kost £19,99 per maand; £3,99 per transactie. Zij rekenen geen account inactiviteits kosten, evenals de commissie op regelmatige investeringen is ook nul. De beleggers kunnen tot 25 maandelijkse investeringen hebben, die allemaal $0 aan commissies kosten. Het is altijd gratis voor gebruikers om lid te worden van Interactive Investors, en er zijn geen uitstapkosten.

Stortingsmogelijkheden

Interactive Investor geeft u de vrijheid om te kiezen uit 9 basisvaluta's zoals GBP, EUR, USD, AUD, CAD, HKD, SGD, SEK en CHF. Een van de stortingsopties die dit bedrijf biedt is met een Credit/Debit card. Via deze methode kunt u direct investeren tot £99,999. Een andere optie is bankoverschrijving, maar dat duurt tot enkele dagen om transactie te voltooien, terwijl credit card deposito's zijn direct.

Waarom Interactive Investor?

Interactive Investor brengt onpartijdige, deskundige informatie zodat beleggers betere online beleggingskeuzes kunnen maken. Met snelstartfondsen kunnen beleggers gemakkelijk beslissingen nemen omdat ze als een kant-en-klare portefeuille zijn die in één keer toegang geeft tot de wereldmarkten. Zij bieden ook de keuze uit drie passief beheerde fondsen van Vanguard en drie actief beheerde fondsen van BMO Global Asset Management, die speciaal zijn uitgekozen door het beleggingsselectiecomité van Interactive Investor. Deze fondsen behoren tot de meest concurrerende op de markt in termen van prijsstelling. De gebruiker zal moeten kiezen tussen actief en passief beleggen om de fondsen te kiezen die het best bij zijn interesse passen. Een andere functie die uniek is voor Interactive Investor is de 'ii super 60'. Wat uw beleggingsdoelstellingen ook zijn, de ii super 60 komt altijd van pas om diegene te kiezen die precies bij uw beleggingsstijl en interesses passen. Hun volledig beoordeelde lijst bevat diverse actieve en passieve fondsen, beleggingstrusts en ETF's, die streng zijn geselecteerd door hun onpartijdige deskundigen. Uniek op de Britse markt, Interactive Investor maakt ook gebruik van een Netflix-achtige maandelijkse flat-fee prijsstructuur. Er is één gratis transactie per maand toegestaan in het beleggersplan, en twee gratis transacties per maand in het Funds Fan plan en Super Investor plan.

Uitspraak

Interactive Investor is een van de beste bedrijven voor aspirant-zelf beleggers die meer controle over hun beleggingen willen hebben. Interactive Investors biedt een gebruiksvriendelijk platform en verbazingwekkende maandelijkse rekeningbundels, en is de makelaar die dit allemaal onder één dak aanbiedt. Dus, als u een belegger bent die op zoek is naar fundamenteel onderzoek voor aandelen, fondsen, beleggingsfondsen, en ETF's, naast uitzonderlijke geautomatiseerde technische analyse, dan is er geen betere optie dan Interactive Investor.

Online Finance World Interactive Investor Recenzja:

★★★★★

Begin vandaag met handelen met Interactive Investor!
Controleer alle voorwaarden en condities.

WORD OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN NIEUWE BEOORDELINGEN EN UPDATES

Schrijf je nu in om updates te ontvangen over wanneer wij nieuwe effectenmakelaars, banken en andere financiële platforms beoordelen.

Wij zullen u niet spammen en wij zullen uw e-mailadres niet delen met derden of andere websites. U zult alleen op de hoogte worden gebracht van mogelijke introductieaanbiedingen van onze bestaande lijst, van financiële instellingen, of van nieuwe instellingen die interessant zijn op de online markt.

Wij zijn geen financieel adviesbureau. Er wordt via dit contactformulier geen beleggingsadvies gegeven.

* geeft een verplicht veld aan.

ONLINE FINANCE WORLD GEBRUIKERSADVIEZEN

Wij toetsen elke online financieringswebsite zorgvuldig aan strenge normen en vergelijken ze aan de hand van een breed scala aan criteria. Hoewel elke onderneming altijd een iets andere reeks voor- en nadelen aan hun platform zal hebben, zijn de beoordelingen gebaseerd op algemene prestaties, betrouwbaarheid, gegeven bonussen, en andere factoren die gewoonlijk bij alle financiële instellingen worden aangetroffen of nagestreefd.

Online Finance World hielp me precies het juiste platform te kiezen dat het beste bij me paste. Als beginner was dat beetje extra hulp en informatie om aan de slag te gaan dichterbij dan ik dacht.

- Karen L. New York, NY

Een uitstekende service en het kwam precies op het juiste moment. Na verschillende mislukte pogingen bij een vorige onbekende bank, was dit wat ik nodig had. Bedankt Online Finance World!

- James B. Richmond VA

Het kiezen van het juiste platform waar ik voor lange tijd bij zal blijven, maakte me nerveus. En met zo weinig goede vergelijkingssites voor Duitse banken, dacht ik dat ik nooit zou beslissen... totdat ik op Online Finance World stuitte.

- Angela K. Parijs, Frankrijk